Skip to main content

Je bent nu ongeveer 8 centimeter  en 45 gram.

 

Je bent de afgelopen tijd echt hard gegroeid! Met een lengte van 7,5 centimeter en een gewicht van zo’n 30 gram ben je al een hele Piet. De verhoudingen kloppen alleen nog niet helemaal. Zo heb je in vergelijking met de rest van je lijf nog een heel groot hoofd!

Het vruchtwater zorgt voor een constante warmte, waardoor je baby het nooit koud krijgt. Verder neemt je kind af en toe een slokje vruchtwater en leert hij zo slikken en drinken. Je kind plast nu ook af en toe in het vruchtwater. Het vruchtwater wordt trouwens de hele dag door ververst, waardoor de afvalstoffen steeds worden afgevoerd.

 

5 oktober – We zijn vandaag naar een kinderkamertje voor jou aan het kijken geweest. We hadden via tante Else-Mieke waren we in contact gekomen met een gezin die hun meubels snel kwijt wouden. We zijn voor mijn late dienst langs die familie gegaan om te kijken of we het wat vonden. Het waren echt super mooie meubel en ook erg stevig. Precies onze stijl en mooi wit.

 

6 oktober – Op de 6e ben ik samen met Hadassah Reuvekamp naar haar school gegaan. We gingen daar een echo maken van jou. We zaten in een lokaal met ook andere studenten die van elkaar een echo moesten maken om het te leren. De meiden die naast ons zaten keken de hele tijd naar ons. Ze vonden jou veel leuker om te zien, dan een lever. Ik vond het ook zo leuk om naar jou te kijken. Ik zag je hartje kloppen en ik zag je armpjes bewegen. Grotendeels was je aan het duimen. Zo schattig.

 

7 oktober – Deze week ben ik op de 7e naar de verloskundige geweest. Daar heb ik voor het eerst naar jou hartje geluisterd. Was prachtig om te horen. Je hartslag gaat heel erg snel, maar dat is gewoon voor een kleintje van 14 weken. Tussen de hartslagen door hoorde ik ook jou bewegingen. Je bent een druk persoontje. In gewicht ben ik nog niets aangekomen.

Leave a Reply