Skip to main content

De eerste twee weken zijn al weer voorbij gevlogen. Het gewone programma staat voor de boeg. Woensdag maken we een foto van jou met de grote knuffelbeer. Dit willen we elke maand doen zodat we zien hoe snel je groeit.

Donderdag is voor papa Bernard de eerste dag dat hij aan het werk moet bij Sixtyseven. ‘s Middags komt Mariska Raap langs met haar moeder Anneke. Daarna komt tante Marjet langs. Zij blijft eten en past even op jou zodat mama rustig kan slapen.

Vrijdagmiddag komt tante Yodit langs. Die gaat een stukje met jou wandelen zodat mama weer kon rusten. ‘s Avonds komt Irene Flietstra er ook bij.

Zaterdag kijken we het fantastische Brunstadfeest van Ottowa bij Opa en oma Steenkamp. Zondag komen Paul en Sarien Nooitgedagt met Jaïr en Candy voor een kort bezoekje. In de middag komt jouw overgrootvader van der Linden even naar jou kijken. Wat bof jij met zo’n overgrootvader. Zij zijn erg belangrijk geweest voor de gemeente.

Dinsdag komen Meindert en Mariët op bezoek met Silvan en Dafne. Mariët kookt lekker eten voor ons. Helaas moesten wij snel weer weg voor een bezoekje aan een potentieel oppaskind. Zij wonen vlakbij ons. Het is een gezellige avond en het lijkt erop dat mama haar als oppaskind mag krijgen.

Woensdagochtend komen Caroline en Daniëlle Schaapman op bezoek. Je krijgt een mooi pakje voor in de box van hen. Daniëlle werkte die dag toevallig in het ziekenhuis op de kinderafdeling. In de middag kwam de GGD langs.

Zaterdag komen tante Alieke, Hilda en Janine langs. Alieke en Hilda hadden jou nog helemaal niet gezien. We eten een lekkere lunch en doen een spelletje Ligretto.

Leave a Reply