Skip to main content

14 maart – Dus vandaag naar de Intratuin. Toen we weer thuis kwamen waren tante Jacolien en tante Else-Mieke bezig het huis te versieren. Als verrassing hadden ze een babyshower georganiseerd voor mij. Echt super lief! Stiekem had ik de afgelopen tijd wel iets opgevangen dat er eentje aan zat te komen, maar wanneer en wie er kwamen wist ik niet. Ze waren nog niet helemaal klaar en de visite was er ook nog niet, dus ik ben maar aan het klussen gegaan haha. Op gegeven moment belde Sarien Nooitgedagt of ze even langs mocht komen. Omdat je tantes de regie hadden moest ik dat natuurlijk even vragen. Gelukkig mocht het.

 

Op gegeven moment kwamen ook de feestgangers. Het waren al je tantes van de Muller kant. Echt een super leuke verrassing was dat! Ik had echt niet verwacht dat ze zo veel moeite voor mij zouden doen om helemaal naar de andere kant van het land te komen. Echt super leuk! We begonnen met de taart aansnijden die tante Els en tante Jack gemaakt hadden. Hij was twee laags, dus je pa had een beetje moeite om het netjes te snijden. Het was echt heel erg lekker. Op gegeven moment wat het tijd voor de cadeautjes. De tafel met de cadeautjes stond helemaal vol. Gelukkig wou Yaïr mij helpen met uitpakken. Ik het zo ontzettend veel gekregen. Veels te veel. Echt hele leuke dingen. Zelfs een chocoladereep met mijn eigen naam erop. Wat smaakte die goed zeg. Na de cadeautjes kregen we een quiz. Er stonden allemaal babyfoto’s op het blaadje van alle meiden van Steenkamp. We moesten raden wie wie was. Mij hadden ze behoorlijk snel geraden. Mijn grote ogen verklapten me. De rest was wel wat moeilijker, maar tante Yodit had alles goed. Daarna kreeg ik een fotolijst met 10 babygezichtjes erop. Dat waren alle Steenkamp en Muller meisjes als baby. Zo kunnen we goed zien op wie jij lijkt als je geboren bent. Ik ben zo benieuwd op wie je lijkt.

Als laatste activiteit kregen we allemaal een witte romper  waar we ons op konden uitleven met stiften. Het zijn stuk voor stuk hele leuke rompertjes geworden. Wat een leuk idee om dit te doen. Zelf ben ik niet zo creatief, maar je vader is dat wel. Als afsluiting gingen we met zijn allen bij opa en oma Steenkamp eten. Oma had heerlijk gekookt. Ik heb heerlijk genoten van de macaroni met spinazie en zalm.

Het was een super leuke dag met hele leuke verrassingen en cadeautjes, maar ik ben toch wel heel erg moe. Ook niet zo gek, want ik slaap nauwelijks nog een nacht aan één stuk door.

Leave a Reply