Skip to main content

Vandaag was het dan zo ver. Heel vroeg in de ochtend hebben papa en mama de verloskundige gebeld omdat mama weeën had gekregen om de 5 minuten. Toen de bevalling goed op gang kwam hebben we tante Else-Mieke gebeld om Marilyn op te halen en we hebben oma Mien gebeld. Ik wilde graag dat oma Mien bij de bevalling zou zijn net zoals bij de bevalling van Marilyn.

Het is altijd spannend of ik thuis mag bevallen, maar het zag er allemaal goed uit. Ook de kraamverzorgster (Marjanne Buijs)  kwam al tijdens de bevalling. De bevalling is super goed en je bent om 9:55 geboren. Wat een lang en dun meisje ben jij. Wel 3300gr en 52cm. Papa en mama hadden een mooi setje voor je gekocht en het stond je prachtig. We waren meteen verliefd op jou en konden eindelijk vertellen welke namen wij voor je bedacht hadden.

Leanne Flore. Leanne vernoemt naar je oma (heten beide Johanna) en Flore naar je opa (Roelf). De naam Flore hadden we al heel erg vroeg in de zwangerschap bedacht en ook al verteld aan de familie. Toen ik net zwanger was van jou kwam opa Roel in het ziekenhuis terecht. Opa was al een aantal jaar ziek en toen ging het heel erg slecht. We waren nog maar 10 weken zwanger en nog niet van plan om het te vertellen, maar we wilde wel dat opa Roel het nog meemaakte. Niet lang daarna is opa thuis overleden.

Na je geboorte wilde natuurlijk iedereen jou bewonderen. In de middag kwamen Bram, Marjet en Barteld. Eind van de middag kwam Marilyn terug van Else-Mieke. We hadden jou in de box liggen, maar je was zo stil dat Marilyn niet doorhad dat je daar lag. Toen we het vertelde had ze meer interessen in het cadeautje dat ze had gekregen. Toen het cadeautje was uitgepakt had ze opeens veel interesse en was ze niet meer van je af te slaan.  In de avond kwamen Else-Mieke, Yodit, Astrid Temmerman en Irene Flietstra op bezoek.

Het was wel weer wennen hoor om weer een kleintje te hebben. De eerste nacht was daarom ook wel even pittig. Jij moest wennen aan dat je niet meer in de buik zat en wij moesten weer wennen hoe we met een klein kindje moesten omgaan.

Leave a Reply