Skip to main content

Leanne is vandaag 1 maand oud. Dus tijd voor een fotoshoot. Bij Marilyn hebben we ook elke maand een foto gemaakt met de beer en we proberen dat bij Leanne ook te doen. Het is natuurlijk leuk om met de beer een foto te maken, maar natuurlijk ook met Marilyn. Marilyn kon niet wachten om bij Leanne op de foto te gaan en dat maakte het wel wat moeilijker om van Leanne een goede foto te maken zonder dat Marilyn er door heen liep. Gelukkig kan je al heel veel uitleggen en is het toch wel goed gelukt. Wat ben ik blij met mijn twee mooie meiden.

In de middag zijn we samen naar buiten geweest. Leanne deed mama in de draagzak en zo had ik mijn handen vrij voor Marilyn die met het fietsje ging. Samen hebben we nog eikeltjes gezocht en zijn we naar een speeltuintje geweest. Het was heerlijk weer en ook heerlijk om buiten te zijn geweest.

Ondertussen is Joey Paul geboren bij Jaap en Leonie. Dat is hun tweede kindje. Het broertje van Caithlyn. Hij is 4310 gram en 52 cm lang. Best een grote jongen dus. Gelukkig is alles goed gegaan.

Leave a Reply