Skip to main content

Maandag 25-09

Linda appte in de ochtend dat ze in de buurt was en of het leuk was om langs te komen. Dat vinden wij wel gezellig! Marilyn is ook helemaal gek op Tess en dat was ook wel te merken toen ze binnenkwamen. Wat een enthousiastme. Zo schattig. Toen ik stopte met oppassen op Tess miste we haar wel een beetje. Het is wel super leuk dat Tess steeds meer kan en een beetje mee kan spelen. Het was super gezellig!

In de middag was Leanne heel veel aan het lachen en echt geluidjes aan het maken. Echt super schattig dat je zo aan het babbelen bent. Je lachte zelfs met geluid vandaag. Echt genieten.

Dinsdag 26-09

Het komt steeds dichterbij dat we gaan verhuizen. Nog een maand te gaan, maar we moeten onze flat wel optijd opzeggen. Dat gingen we vandaag samen doen. We moesten een formulier invullen en als aangetekende post versturen, maar dat kan niet vanuit huis. Dan moet je naar een echt postNL plekje. Dat kwam wel goed uit want mama moest nog een retour inleveren bij postNL en ook nog iets ophalen want op de bruiloft van Marjet waren we niet thuis en hadden we een briefje gekregen waar we het konden ophalen. Genoeg te doen dus en echt tijd om op stap te gaan. Wat ben ik blij met onze kinderwagen. Marilyn wilde afwissellend in de kinderwagen zitten en lopen en Leanne sliep heerlijk door het wiegen van de wagen. Helaas is niet alles gelukt bij het postkantoor, maar het belangrijkste is wel gelukt en dat was de brief versturen met de opzegging van de flat. Daarna zijn we naar een speeltuintje in de buurt gegaan. Naar dat speeltuintje waren we nog nooit geweest, dus dat was echt super leuk! Wat ben je toch groot geworden Marilyn. Je klimt op alles en hebt mijn hulp helemaal niet meer nodig.

In de avond was papa heel goed aan het werk gegaan om wat gaten in de muren te herstellen. Helaas zijn de muren niet zo goed en vallen al uit elkaar als je er naar kijkt.  Toen we in het huis aankwamen hebben we al heel veel gaten herstelt maar een deel hadden we ook gelaten. Dat deel moet nog wel hersteld worden voordat we eruit kunnen.

Woensdag 27-09

Het is ook heerlijk om een dagje niets op de planning te hebben. Even bijkomen samen en proberen een ritme te krijgen. Het is elke dag weer spannend of je gaat slapen. Je hebt het slaapje afgelopen tijd af en toe overgeslagen en dat vind mama toch best wel pittig. We maken het er elke dag het beste van.

Donderdag 28-09

Deze ochtend kwam Guusta langs met haar jongeste meiden Mirthe en Maud. Wat een super leuke meiden en Marilyn heeft heerlijk met hun gespeeld. Mirthe is 3 jaar en Maud is 1,5 jaar. Marilyn zit er precies tussen in en kon met beide meiden lekker spelen. Mirthe kan ook super goed alleen spelen en deed dat ook. Marilyn had het er soms wel moeilijk mee om niets af te pakken, want alles is van haar en hoeft haar eigen speelgoed in zo vaak te delen. Maar het was wel heel erg leuk. Zelfs zo leuk dat Marilyn ging huilen toen ze weg gingen.

Vrijdag 29-09

Marilyn werd erg moe wakker, dus mocht ze lekker op de bank zitten met een dekentje en een boekje erbij. Daarna hebben we samen een filmpje gekeken onder het dekentje, want mama was ook wel erg moe. We hebben met ze drie lekker een beetje op de bank gehangen in de ochtend. In de middag gingen jullie na elkaar lekker in bad. Daar knapt Marilyn altijd van op. We kijken heel erg uit naar het nieuwe huis met een groot bad.

Zaterdag 30-09

Vandaag hebben wij lekker rustig aan gedaan, want morgen wordt een drukke dag. Papa is in de middag naar de winkel geweest om te kijken naar wand-en vloertegels voor in de badkamer van het nieuwe huis. Papa kon niet helemaal vinden wat wij eerst in gedachten hadden, maar wel hele andere mooie tegels.

Zondag 1-10

Dit is een hele bijzondere dag, want Leanne wordt opgedragen in de gemeente. We hebben opa en oma Muller uitgenodig en opa Van der Linden. Dit was ook de eerste dag dat we naar de gemeentedag gingen in De Schermer nadat Leanne geboren is. Dus mama vond het wel een beetje spannend hoe het allemaal zou gaan. Vandaag werden ook Elze van Oord en Christian Arends. Leanne deed het super tijdens het opdragen en is helemaal niet gaan huilen. In plaats daarvan moest mama een traantje laten. Ik kon het niet helpen om aan opa Roel te denken. Je bent naar hem vernoemt. Na de samenkomst gingen we naar oma Mien samen met opa, oma Muller en opa van der Linden. Ook Roos en Rengert met de kinderen en de moeder van Rengert gingen mee. Ook kwamen Jenneke en Dianne op bezoek. Deels nog als kraambezoek. Jenneke had een hele mooie tipi tent gemaakt als kraamcadeau. Echt super mooi geworden. Boaz en Marilyn speelde heerlijk met elkaar en Lieze vond de tent helemaal geweldig.

Eind van de middag hebben wij gegeten bij oma Mien. Het was een hele mooie dag waarbij beide meisjes het super goed gedaan hebben.

Leave a Reply