Skip to main content

We moeten toch een beetje bijkomen van het weekend. Lekker een dagje rustig aan doen. Eind van de middag kregen we gezellig Barteld op bezoek. Barteld kwam met de bus naar ons toe en het was heel erg gezellig!

Marilyn word steeds meer bijdehand en zegt hele grappige dingen. Ik ben begonnen om sommige grappige uitspraken op te schrijven en bij te houden. Is denk ik toch wel heel erg leuk voor later. In de avond kwamen Mariska, Sharon en Hadassah Reuvekamp op bezoek. Het lukte elke keer niet, maar ze wilde nog wel in de flat komen. Het was heel erg gezellig.

Leanne wil steeds meer rechtop zitten en om zich heel kunnen kijken.  Als ze wakker is, wil ze alles zien en in de gaten houden. Super leuk om dat te zien.

Toch moeten we wel door met dingen uitzoeken en opruimen en naturlijk inpakken. Marilyn was wel heel erg grappig en leuk en vind steeds meer weer haar eigen draai. Dat is ook heel erg fijn. Ook geniet ze enorm van Leanne.

Op de vrijdag hadden we de voorcontrole in de flat. Dan gaan ze kijken wat we aan de flat moeten doen om het klaar te maken voor de volgende beworen. Het moet weer in oude staat. Gelukkig nemen we dat niet al te letterlijk want het was echt verschrikkelijk toen we hier aankwamen. Het is dat ik op bevallen stond van Marilyn, maar het was vies en vol met gaten en schimmel. Toch moesten we snel wat hebben op dat moment. We hoeven nu alleen de gaten vullen die we hebben gemaakt en de vloer eruit en de gordijnen ervan. Behalve als de volgende bewoner dat van ons wil overnemen. Daar hopen wij wel ontzettend op. We kregen vandaag ook meteen bericht dat er de volgende dag iemand wil komen kijken in ons huis. Dit betekend wel dat mama hard aan het opruimen en schoonmaken moet om het een beetje netjes eruit te laten zien. Zaterdagochtend bracht papa ons naar oma Mien en ging daarna terug voor de kijkers. Uiteindelijk wilde ze verder kijken. In de middag had papa een broodje gehaald voor mama. Een broodje carpaccio. Het is al een jaar geleden dat ik dat heb mogen eten en ik genoot ervan. Zondag was het heerlijk weer en gingen we lekker naar het bos in Castricum. We hadden Else-Mieke opgehaald in Zaandam. We gingen eikeltjes en blaadjes zoeken om wat herfst in huis te halen. Hilde kwam later nog vanuit De Schermer want ze had in de ochtend club. We hebben daar nog heerlijk gegeten en gingen daarna lekker naar huis bijkomen van een heerlijk weekend.

Leave a Reply