Skip to main content

Wat ben je toch heerlijk aan het babbelen en lachen. Wat kunnen wij daar toch heerlijk van genieten. Mama probeert het allemaal op film te krijgen en naar papa te sturen, maar ik moet het wel een beetje stiekem filmen want zodra je mijn mobiel ziet kijk je heel verbaast.

Dinsdag probeerde ik mijn twee meiden op de foto te krijgen, maar dat is nog best wel lastig. Marilyn wil Leanne graag vast houden, maar ook onderzoenen. Wat heel schattig is, maar ook vaak te hard gaat.

Woensdag andere bezichtinging in ons huis. Er kwam eind van de middag een meneer langs die even wilde kijken naar het huis. Ook wilde hij graag wat dingen van ons overnemen zoals de vloer en de gordijnen. Dat is voor ons heel fijn, want wij nemen de gordijnen en vloer over in ons nieuwe huis van die bewoner. Hij zou de volgende dag laten weten wat hij deed.

Op de vrijdag kwamen Hilde en Irene bij ons lunchen. Irene kwam een lens ophalen en Hilde kwam ons ophalen. Het was heel erg gezellig en zijn daarna naar Steenkamp gegaan en Irene weer naar huis. Mama was heel erg moe, dus het was heel erg lekker om naar Steenkamp te gaan. Daar kan Marilyn buiten spelen en haar energie kwijt zonder dat we op moeten letten dat het niet te hard is voor de buurvrouw. In de avond was een een opblijfavond voor de kinderen op De Schermer. Eigenlijk is Marilyn daar nog te jong voor, maar we vonden het toch een leuk idee om een uurtje te gaan. Hilde organisseerde de meisjes activiteiten en zei dat het ook leuk is voor Marilyn, dus we waren overtuigd. Op het nippertje ging Else-Mieke mee en hebben we Lieze nog opgehaald om mee te nemen. Lieze en Marilyn hebben het super naar hun zin gehad en na een uurtje was het weer tijd om naar huis te gaan om toch een beetje optijd in bed te liggen.

Op de zaterdag was er Brunstadfeest. Wij waren zo slim geweest om de schotel al in te pakken, dus deze konden we thuis niet kijken. In de ochtend moesten we wachten op een kast die geleverd zou worden. Na Marilyn haar slaapje zijn we naar Steenkamp gegaan om de rest van het Brunstadfeest nog te kunnen zien.

Zondag was er gemeentedag. Het is altijd spannend met zo’n klein kindje vooral omdat we geen moederkamer hebben, maar het ging super goed. Het was daarna super mooi weer en we zijn weer naar het bos gegaan. We hebben Lieze meegenomen en mama. Else-Mieke, Barteld en Yodit kwamen later. We hebben daarna nog bij Steenkamp gegeten.

Leave a Reply