Skip to main content

Op de maandag was het nog steeds lekker weer en ik had niet zo zin om dan de hele dag binnen te zitten, dus we gingen met de bus naar Steenkamp. Ik weet niet of we eerder al zo veel dagen achter elkaar naar Steenkamp zijn gegaan. Het was heerlijk voor Marilyn om lekker buiten te spelen en op de trampoline haar energie kwijt te kunnen. Else-Mieke kwam ook gezellig en we hebben heerlijk in het zonnetje gezeten. Het was zo warm, dat we daar in een korte rok en korte mouwen zaten. Dat is echt bijzonder voor eind oktober.

De dinsdag was 17 oktober. Dat betekend dat mama jarig is! Ook moest Leanne vandaag naar het consultatiebureau omdat ze al weer bijna 2 maanden is. Vandaag krijgt ze haar eerste prikjes. Mama had Marilyn een half uur eerder in bed gedaan, zodat ze toch nog een uurtje kon slapen. Om half 2 moest Marilyn toch echt eruit en moesten we ook meteen weg. Dus aankleden en in de kinderwagen. We gingen lopend naar het consultatiebureau. Dat is ongeveer 20 minuten lopen. Best een stuk, maar ook wel heel erg lekker. De prikjes gingen heel goed, maar het is wel altijd heel erg zielig. Je was 4580 gram en 56,5 cm lang.

Daarna zijn we met de bus naar Steenkamp gegaan. Oma Mien had taart gekocht voor mama en ook macaroni met ham en kaas gemaakt. Zo lekker!

De dag erna is papa jarig! Woensdag was Marilyn heel erg lief met Leanne aan het spelen. Dat doet mijn hart smelten. In de avond kwam Jan-Hermen op bezoek. Het was super gezellig en het werd ook heel erg laat.

De donderdag was mama wel best we moe door alle drukke dagen, maar wat waren jullie lief. Zo lief met elkaar aan het spelen en mama had ook veel tijd met Marilyn en Leanne appart. Dat was een fijn gevoel en doet mama goed. Na het eten zijn we met ons mooie gezinnetje nog even naar de speeltuin geweest. Marilyn kon nog wat energie kwijt en lekker met papa spelen en mama had Leanne in de draagzak mee. Het was heerlijk om even buiten te bewegen.

Wat ben je toch heerlijk aan het babbelen en aan het bewegen.

Zaterdag ben je dan toch echt 2 maanden. Na een lekker badje in de ochtend had mama een leuk setje voor jou bedacht. Papa had Marilyn aangekleed en toen we beide klaar waren was het toch wel grappig dat het op elkaar leek. Net alsof we het bij elkaar hadden gezocht. Natuurlijk is het ook weer tijd voor een foto met de beer en met elkaar. Het is niet makkelijker met twee kinderen, maar wat ben ik trots op jullie. Papa ging daarna met Marilyn naar de stad om een cadeautje te kopen voor mama. Ik heb mooie Allstars gekregen. Ik ben er super blij mee! Verder hebben we het weekend erg goed gebruikt voor het inpakken van dozen.

Leave a Reply